0 vare(r)
i varekurv

Ovne

Du er her:

Ovne

Hos Køkken24.dk kan du finde de bedste ovne til køkken til lave priser. Du kan spare op til 75% på populære mærker som Siemens, AEG og Bosch, der er kendt for at levere høj kvalitet der vil passe til langt de fleste køkkener. Glæd dig til at gå på opdagelse, og find din næste ovn hos Køkken24.dk.

 

Forskellige typer ovne

Når du skal vælge den helt rigtige ovn, gælder det om at finde ud af, hvad dit behov er. Skal du have en almindelig ovn, findes der rigtig mange muligheder. Leder du efter lidt ekstra, vil du kunne finde gode muligheder ved en kombiovn eller en dampovn. Bor du et sted med begrænset plads, kan det også være en mulighed at anskaffe sig en kompaktovn, der fylder en del mindre end andre typer ovne. Vi vil nedenfor kort gennemgå de væsentligste forskelle på de enkelte ovne.Kombiovn

Når du kigger på en kombiovn, kigger du på en ovn med flere forskellige funktioner. Hos Køkken24.dk kan du købe muligheder, der kombinerer en normal ovn med enten mikroovnsfunktion, med dampfunktion, eller med begge dele. Det vil sige, du kan få alle 3 funktioner i form af mikroovn, dampovn, og almindelig ovn i én samlet løsning.Dampovn

Med en dampovn kan du tage din madlavning til det næste niveau, hvor du kombinerer effektiviteten af varmluft med den skånsomme madlavningsmetode, du opnår ved anvendelse af damp.

Ved anvendelse af damp vil din mad beholde en større del af smagen, og bevare en større del af de næringsstoffer, der ellers vil gå tabt ved stegning eller når madvarer koges.

At bibeholde næringsstoffer er særligt relevant, når du skal tilberede grøntsager eller kød. Dine måltider vil både blive langt mere velsmagende og ikke  mindst sundere at spise. Med kombinationen med varmluft, vil du også kunne opnå gode resultater ved andet kød og bagværk, hvor du ud over et saftigt indre, gerne vil have en sprød overflade.Kompaktovn

En kompaktovn er den gode løsning til dig, der ikke har meget plads, men som gerne vil have en ovn, der kan dække dine vigtigste behov. En kompaktovn er 45 cm i højden, hvilket er 10 cm lavere end den typiske størrelse på andre ovne.

Der findes flere forskellige kompaktovne på markedet. Nogle kompaktovne indeholder en kombineret kombiovn, så du får de samme funktioner, i en mindre størrelse. På den måde kan du både få almindelig ovn, mikroovn eller dampovn, i en kompakt løsning, der passer dig.Forskellige funktioner til din ovn

Ud over at kunne vælge imellem forskellige typer af ovne, så kan du også se frem til at kunne vælge imellem en række forskellige funktioner. Her er der tale om forskellige funktioner, der har til formål at gøre dit liv nemmere.Pyrolyse

Pyrolyse er en praktisk funktion, der vil kunne hjælpe dig med at holde din ovn ren, vil være ved at finde en ovn med pyrolyse funktion.

Pyrolyse er et selvrensningsprogram, der gør, at du ikke selv skal gøre din ovn ren Det gør den ved at blive opvarmet til 400-500 grader, så alt snavs og skidt, der sidder i ovnen vil blive brændt, og dermed blive til aske. Herefter vil det være let at rense ovnen med en fugtig klud, da asken nemt kan tørres op og dermed fjernes. Det er en nem rengøringsmetode, der ikke kræver en masse knofedt, ligesom ved manuel rengøring.

Vi anbefaler, at du altid befinder dig i din bolig, når du anvender denne funktion, da ovnen bliver varmet op til 500 grader.Stegetermometer og bagesensor

En anden funktion du kan glæde dig over i mange tilfælde, er et indbygget stegetermometer og bagesensor.  Med en et indbygget stegetermometer er du sikret et godt resultat hver gang du skal have en steg i ovnen.. Et indbygget stegetermometer vil hjælpe dig med hele tiden at kunne holde styr på temperaturen på dit kød, så du ved lige præcis hvornår kødet har fået nok.

Samtidig kan du få ovne med bagesensor, der vil kunne vurdere hvornår dig bagværk er færdigt, så du får den helt rigtige konsistens, kombineret med et perfekt ydre.

På den made behøver du aldrig mere at bekymre dig om, hvordan dit bagværk eller din madlavning er blevet, når du skal have gæster, da ovnen klarer arbejdet for dig.Køkken24.dk – Spar op til 75%

Hos Køkken24.dk får du Danmarks bedste priser på hvidevarer, armaturer, køkkenvaske og emhætter, af højeste kvalitet. Du får fagkompetent rådgivning, der garanterer at du igennem os kan finde det helt rigtige produkt til dig. Du kan altid finde gode tilbud og god service. På køkken24.dk.

Alle priser er inkl. dansk moms, og alle varer kommer med en 14 dages returret. På den måde sikrer du dig, at det produkt du køber hos Køkken24.dk er det helt rigtige. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse for dig.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering, reklamation, returnering eller til vores salgs- og leveringsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon: 70 22 66 90, eller på mail: [email protected].

Vi besvarer altid alle mails inden for 48 timer i hverdage.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

3
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

3