0 vare(r)
i varekurv

Hvidevarer

Du er her:
Hvidevarer fra køkken24

Hos Køkken24.dk finder du det bedste udvalg af hvidevarer af høj kvalitet til de bedste priser. Uanset om du er på udkig efter en opvaskemaskine eller en ovn kan vi garantere, at du ikke bliver skuffet. Selvom vi har billige priser, er produkterne ikke af dårlig kvalitet. Tværtimod så har vi nogle af Danmarks bedste priser, men også nogle af Danmarks bedste produkter. Nedenfor finder du nogle af vores allerbedste tips til at vælge de helt rette produkter til netop dine behov.

Find det de rette hvidevarer til dit behov

Hvidevarer er et bredt begreb for en række husholdningsmaskiner, som spiller en afgørende rolle for at vores hverdag kan hænge sammen. Hos Køkken24 har vi samlet slagkraftigt udvalg af en lang række af de mest brugte hvidevarer. Fælles for alle vores produkter er, at kvaliteten er i top og priserne er skruet helt i bund. Hos os finder i blandt andet et stort udvalg af følgende hvidevarer:

Vores bedste tips til at finde din næste opvaskemaskine

Hvis du er på jagt efter en ny opvaskemaskine til husstanden, er det vigtigt, at du gør din en række overvejelser omkring hvilken opvaskemaskine, der er den rette for dig.

Noget af det vigtigste man skal gøre sig klart er, hvor stor en kapacitet du har brug for. En opvaskemaskine kapacitet måles i kuverter og som tommelfingerregel, bør en husstand på 4 – 5 have en opvasker med 13 kuverter.

Samtidig er det en god idé at tænke over den fleksibilitet din fremtidige opvaskemaskine skal have. Det kan være at der ofte kun er 1 eller 2 hjemme, og der er derfor ikke brug for at køre den fulde vask så ofte. Nogle maskiner kan nøjes med at køre halve programmer i form af enten bunden eller toppen isoleret, så der spares på vandet.

Der findes også helt nye maskiner, der er i stand til at blive tilsluttet til det varme vand, så du sparer energi på at varme vandet op i opvaskeren. Det vurderes, at der gennemsnitligt kan spares 36% på energiforbruget til opvasken ved en sådanne tilslutning. Der vil dog være brug for VVS-hjælp til dette, da der skal være en ekstra hane uden tilbageløb til opvaskeren.

Du kan finde vores store udvalg af opvaskemaskiner på denne side

Vores bedste tips til at finde det rette køle- og fryseskabe

Hvis du omvendt er på udkig efter et køle- eller fryseskab, er det ligeledes vigtigt at være opmærksom på, hvilken kapacitet der er brug for. En halvtom fryser kan være et dyrt foretagende, hvis det får lov at så på længe. Det er vigtigt at sørge for at købe en fryser med en sådanne størrelse, så du kan fylde den op, så vil energiforbruget være langt lavere.

Hvis du vil have en fryser, der kræver mindre vedligeholdelse end ellers, bør du lede efter en fryser med enten NoFrost eller Frostless. En fryser med NoFrost vil aldrig være nødvendigt at afrime, da fryseren selv vil sørge for at der ikke opstår is.

En Frostless fryser vil producere 50% mindre is, og det vil derfor ikke være nødvendigt at foretage afrimning lige så ofte, som med en fryser uden denne funktion. Selvom denne funktion koster lidt ekstra, så kan du hurtigt hente din investering hjem i form af den tid, som du ellers før ville have brugt på at afrime din fryser eller køleskab.

Hvis du er på jagt efter et vinkøleskab, bør du være opmærksom på støjen disse producerer. Vinkølere er ofte placeret i stuer, eller andre områder, hvor i færdes ofte, og støjen fra en vinkøler kan være generende. Derfor anbefales det at finde en vinkøler med et støjniveau på under 40 dB. Er køleren til gengæld placeret i rum, hvor i ikke opholder jer særlig tit, er det ikke en nødvendighed.

Du kan finde vores store udvalg af kølefryseskabe på denne side.

Vores bedste tips til at vælge den rette ovn

Når det gælder ovne, er det ligesom med andre hvidevarer vigtigt at vurdere, hvilken kapacitet der er nødvendig. En ovn bruger mere energi des større den er, og desuden findes der mange forskellige typer af ovne som har forskellige formål. Der findes den traditionelle multifunktionsovn, dampovnen og en kombi-ovn.

En dampovn tilbereder maden ved hjælp af damp, hvorved maden bibeholder sin smag og sine vitaminer meget bedre end ved andre tilberedningsmetoder.

Kombi-ovnen tilbyder både mikrobølgeovn, og almindelige ovn funktioner i et, og kan være perfekt, hvis du har et mindre køkken – eksempelvis i en mindre lejlighed.

Du kan finde vores store udvalg af ovne på denne side.

Vælg en hvidevare med det rigtige energimærke og spar på energien

Som vi allerede har nævnt, kan der være meget energi, og dermed penge at spare, hvis man vælger den rette type hvidevarer. Men udover at tænke på kapaciteten, så bør du også lade dig vejlede af hvilket energimærke din kommende hvidevare har.

Der findes flere forskellige energimærker, som benyttes i Danmark herunder:

 • Energy star mærket
 • Blomsten og Svanen
 • Dansk Indeklima Mærkning
 • FSC-mærket
 • EU's Energi mærke

Den sidste er den mest udbredte, og giver dig alle de oplysninger om produkter som hvidevarer, elpærer, lamper, tv, støvsugere og mange andre produkter, så du kan træffe den mest miljørigtige beslutning.

Mærket er desuden et krav i alle EU-lande, og giver dig et sammenligneligt grundlag uanset hvilket land du handler i. Mærket vil f.eks. give følgende oplysninger ved køb af en vaskemaskine omkring:

 • Producenten
 • Modellen
 • Energimærket og skalaen for denne produkttype
 • Årligt vandforbrug
 • Kapaciteten
 • Centrifugeringseffektivitet
 • Støjniveauet ved hhv. vask og centrifugering

Skalaen vil variere fra produkt til produkt, men går som udgangspunkt fra A til G hvor A er den bedste kategori. Der findes dog nogle produktkategorier som f.eks. vaskemaskiner, hvor skalaen løber helt op til A+++, som er typisk for langt de fleste produkter. EU’s Energimærke giver således et nemt overblik over Energi forbruget i løbet af produktets levetid.

Tænk over støjniveauet fra dine hvidevarer

Lydniveauet kan være lige så vigtigt som energiforbruget, hvis du f.eks. har et åbent køkken. Det kan være yderst forstyrrende, når opvaskemaskinen kører i et åbent køkken, hvis den har et højt støjniveau. Støjniveauet på maskine angives i Decibel (dB), og til sammenligning ligger normalt støj på følgende niveauer:

 • Stilhed 0 dB
 • Normal samtale 50 – 60 dB
 • En gennemsnitligt støvsuger 80 dB
 • Et bilhorn 110 dB

Hver gang antallet af decibel stiger med 10, bliver lyden 10 gange højere. Det skal dog tages i mente, at forskellige lyde også opfattes forskelligt.

Det menneskelige øre er er finurlig ting, og lange lyde opfattes ofte højere end korte lyde. Vi bliver også forstyrret af forskellige lyde på forskellige måder, så undersøg hvor meget støj dit gamle produkt producerede. Det kan være, at du kan leve med det samme støjniveau eller lavere. Så ved du i hvert fald, hvad du skal gå på jagt efter.

Tænk over design og materialer

Endnu en ting som man bør være opmærksom på, når er på udkig efter nye hvidevarer er, at sørge for at måle både højden, dybden og bredden på dine hvidevarer, så du er helt sikker på, at de passer perfekt ind i dit køkken. Det vil være ærgerligt at finde den perfekte opvaskemaskine, når det kommer til bl.a. støj og når den så bliver leveret, så passer den ikke ind i det hul, som var planlagt til den.

Det er også vigtigt at overveje hvilke materialer, du er på udkig efter, da det kan betyde meget for design, funktionalitet og miljøet, at du træffer det rette valg.

Hvis du er på udkig efter et produkt, som påvirker miljøet så lidt som muligt, så bør du undersøge de forskellige produkters Carbon-Footprint. Produktets Carbon-Footprint dækker den samlede CO2-udledning igennem hele produktets livscyklus, både fra udvinding af råmaterialer, transport, brug og bortskaffelse og der tages derfor hensyn til:

 • Energiforbruget
 • Produktionensmetoden
 • Ændring i arealer i verden f.eks. skovområder
Find altid de bedste produkter til de bedste priser hos Køkken24

Hos Køkken24.dk arbejder vi på højtryk for at du altid vil få den bedste pris på vores produkter. Det er uanset om du skal have en emhætte eller om det er nyt komfur der mangler til hjemmet. Hvis der er nogle problemer eller tvivl om nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at vejlede dig, vi er alle fagkompetente inden for vores produktsortiment, så du vil altid modtage den bedste hjælp når du ringer ind til os.

Vi arbejder på altid at yde dig den bedste service, hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot. På Trustpilot er der et overvæld af anmeldelser fra kunder der klart vil anbefale os, både pga. vores hurtige levering men også fantastiske service som vores serviceafdeling yder til dig, både før og efter køb.

Vi sørger for at dine vare leveres hurtigt og sikkert, så du ikke skal gå og vente på dem i lang tid. Hvis uheldet skulle være ud og der skulle være nogle problemer med det produkt du modtager, er vi altid klar til at hjælpe, og du bedes kontakte os med det samme så vi i fællesskab kan få dig bedst gennem processen.

Læs mere
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

8
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

8