0 vare(r)
i varekurv

Væghængt

Du er her:

Væghængte emhætter

Hos Køkken24.dk kan du finde de bedste væghængte emhætter til attraktive priser. Du kan spare op til 70% på populære mærker som Siemens, Bosch og Elica, der er kendt for at levere høj kvalitet.  Gå på opdagelse og find din næste væghængte emhætte hos køkken24.dk.

 

Hvordan finder du den rigtige væghængte emhætte?

Når du skal finde den rigtige væghængte emhætte, kan det være en fordel at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilken type motor emhætten skal være, og om du skal have en emhætte med kulfilter eller med udsugning. Det har en betydning, både når det kommer til styrken på emhætten, men også når det kommer til støjniveauet.Intern eller ekstern motor

Når det gælder væghængte emhætter, findes der både emhætter med interne og eksterne motorer. Hvilken mulighed du vælger, vil have en direkte effekt på både emhættens støjniveau og dens sugeevne.

Hvis du får en væghængt emhætte med intern motor, vil du have den mulighed der er nemmest at montere, og med en god og solid sugeevne. Det vil altså være en ukompliceret proces at få sat den op, så det virker med det samme.

Vil du derimod hellere have en emhætte med ekstern motor, vil du få en motor der skal placeres på dit loft i boligen. Det vil medføre mindre støj, eftersom motoren ikke vil være i nærheden af selve emhætten.

Dertil vil du opnå en bedre sugeevne, da en ekstern motor vil kunne bidrage med mere styrke. I forhold til støjniveauet skal du være opmærksom på, at en del af støjen vil komme fra selve ventilationen. Derfor vil du ikke kunne undgå en smule lyd fra din emhætte, hvor omfanget vil være afhængigt af formen på emhætten.Kulfilter eller udsugning

Når du skal vælge hvilken væghængt emhætte, der er den rigtige, vil det også være relevant at se på, om du skal have en emhætte med kulfilter eller med udsugning.

Et kulfilter vil skabe en recirkulation af luften, hvilket vil sige at den fanger beskidt luft, renser det, og puster det ud igen. En emhætte med udsugning vil dog være mere effektiv, men også kræve at der bliver installeret en udsugningskanal.

Hvilken emhætte der er den rigtige for dig, kommer også i høj grad an på hvilken udsugningskapacitet, der er behov for i dit hjem. Hvilket behov du har afgøres af rumfanget af dit køkken (længde x bredde x højde), hvorefter tallet skal ganges med 10. På den måde kan du gå på jagt i vores sortiment, og finde den emhætte, der passer til dit køkken, både i forhold til kapacitet, materiale og design.Væghængte emhætter og deres funktioner

Du kan finde mange forskellige emhætter hos Køkken24.dk, der hver især har nogle unikke funktioner, der er tilpasset særlige behov. Derfor kigger vi nedenfor nærmere på et par funktioner, du vil kunne finde i væghængte emhætter hos Køkken24.dk.A+ energimærke

En af de vigtigste specifikationer at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge, hvilken emhætte man skal have, er emhættens energiforbrug. Energieffektive emhætter har typisk karakteren A, A+ eller højere. Denne karakter betyder, at emhætterne har et lavt energiforbrug, når man kigger på antal kWh/år. Typisk siges det at man skal gå efter energimærket A eller A+, så du sikrer dig et lavt energiforbrug. Det kan både mærkes på elregningen og i sidste nede på klimaet.

 

Indikation for filterskift

Hvis du har valgt en emhætte med kulfilter, kan det være svært at finde ud af, hvornår det er tid til at skifte eller rense filteret. Derfor er det en god løsning, hvis du kan finde en model med indikation for filterskift/rengøring. Her viser emhætten et signal, når filtre skal rengøres eller kulfiltre skal skiftes.Kantsug

Kantsug er en funktion du vil kunne finde på flere modeller. Det er et system, hvor luften effektivt og støjsvagt opsuges gennem smalle riller i det dekorative panel. På den måde sikrer du dig fuld udnyttelse af emhættens areal, og dermed en garanti for et produkt, der renser luften godt og effektivt.PerfectAir

Du vil også kunne modeller med en funktion der hedder PerfectAir.

Med PerfectAir funktionen får du en emhætte, der automatisk kan indstille sin sugekræft. Det vil sige, at du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt du har indstillet din emhætte ordentligt, og om hvornår du skal slukke den for at få renset luften fuldkommen efter madlavning.

Med PerfectAir funktionen sikrer du dig altså samtidig også, at du ikke bruger unødig energi i dit køkken, eller hvis du glemmer at slukke din emhætte. Du vil på den måde komme til at spare på din elregning, hvis du bruger din emhætte mere end hvad der er nødvendigt.Køkken24.dk – Spar op til 70%

Hos Køkken24.dk får du Danmarks bedste priser på hvidevarer, armaturer, køkkenvaske og emhætter, af højeste kvalitet. Du får fagkompetent rådgivning, der garanterer at du igennem os kan finde det helt rigtige produkt til dig. Du kan altid finde gode tilbud og god service på Køkken24.dk.

Alle priser er inkl. dansk moms, og alle varer kommer med en 14 dages returret. På den måde sikrer du dig, at det produkt du køber hos Køkken24.dk er det helt rigtige. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse for dig.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering, reklamation, returnering eller til vores salgs- og leveringsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon: 70 22 66 90, eller på mail: [email protected].

Vi besvarer altid alle mails inden for 48 timer i hverdage.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

5