0 vare(r)
i varekurv

Indbygning

Du er her:
Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætte hos Koekken24.dk

Med en indbygningsemhætte, får du en mere diskret emhætte, som let kan skjules i et ovnskab. Din arbejdsstation i køkkenet vil med en indbygningsemhætte blive mere effektivt og optimeret. Koekken24.dk udbyder indbygningsemhætter af højeste kvalitet og til en overskuelig pris fra kendte mærker som Siemens, Cata og Gutmann.Hvad er en indbygningsemhætte?
En indbygningsemhætte fungerer som en almindelig emhætte, hvor formålet er, at suge en stor del af madosen, lugten og fugtigheden væk, når du står og laver mad. En indbygningsemhætte, er som navnet antyder, en emhætte som indgår i en samlet diskret køkkenløsning.

2 typer af indbygningsemhætter
Hos Koekken24.dk har vi et udvalg af 2 forskellige typer af indbygningsemhætter. Nedenfor vil vi forklare forskellen i mellem disse 2 forskellige typer:

 

Indsatsemhætter
Indsatsemhætterne minder på mange måder om udtrækningsemhætterne, da de begge er indbygget i en samlet køkkenløsning. Den store forskel på de to emhætter er, at indsatsemhætten er mere integreret i ovnskabet, da de bygges op i selve skabet. Dette betyder, at emhætten ikke kan ses på skabets front, hvilket skaber en diskret og stilren overflade. Indsatsemhætterne findes i mange forskellige indbygningsmål, og det er derfor vigtigt, at du måler dit ovnskab op, inden du begiver dig ud i et køb.

 

Udtrækningsemhætter
En udtrækningsemhætte er som navnet antyder, en emhætte som er montreret under et ovnskab, men som nemt kan trækkes ud til brug. Denne løsning er særlig fordelagtig til små eller gamle køkkener, hvor man har brug for at optimere hver en arbejdsstation, så køkkenet virker så stort og optimeret som muligt. Priserne på denne type af indbygningsemhætter er ofte fornuftige, og det er derfor en god start, hvis man ønsker at prøve indbygningsemhætte-konceptet af.
Hvorfor vælge en indbygningsemhætte?
Der er mange forskellige grunde til, at man bør vælge en indbygningsemhætte til sit køkken. Nedenfor har vi listet nogle af de vigtigste grunde op.

  • Pladsbesparende
  • Design
  • Høj funktionalitet


Design
Den første grund til at indbygningsemhætter er den fordelagtige løsning til dit køkken, er at det ikke forstyrrer det visuelle udtryk i køkkenet. En for stor og synlig emhætte kan hurtigt optage utrolig meget plads i køkkenet, og det kan gøre køkkenet til et mindre moderne og rodet køkken. Med en indbygningsemhætte vil du være sikker på, at dit køkken altid vil se smart og stilrent ud.

Pladsbesparende
Vi ønsker alle sammen brede, store og ryddelige arbejdsstationer, når vi er i gang med madlavningen i køkkenet. En for stor synlig emhætte vil hurtigt optage en masse plads, som vil gøre din arbejdsstation meget mindre. Dette er specielt problematisk, hvis du allerede i forvejen ikke har så meget plads i dit køkken, så vil den store emhætte gøre rummet mørkere og mindre inspirerende at lave mad i.

 

En høj funktionalitet
Hos Koekken24.dk finder du indbygningsemhætter, som har en høj funktionalitet. Trods for det næsten usynlige ydre, har mange af indbygningsemhætterne en høj kapacitet på op til 650 . Det er derfor den ideelle løsning til dig, der har smag for det diskrete og minimalistiske ydre, men som bestemt ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Valg af indbygningsemhætte
Der findes et hav af indbygningsemhætter på markedet, og det kan derfor være svært at beslutte, hvilken emhætte der passer bedst til dit køkken og de egenskaber som du søger i en emhætte. Nedenfor har vi listet nogle af de ting, du skal overveje, når du står overfor valget af din indbygningsemhætte:

  • Sugestyrke
  • Støjniveau
  • Energiklasse
  • Størrelse
  • Intern eller ekstern motor

 

Emhættens sugestyrke
Det første du skal finde frem til, inden du begiver dig ud i et emhættekøb er, hvor stor en sugestyrke du har behov for. Det kan nemlig være frustrerende at bruge penge på en emhætte, der har en alt for stor sugestyrke i forhold til dit behov. Men omvendt er det også ærgerligt at finde ud af, at emhætten slet ikke har en sugestyrke, der lever op til det, du har behov for.

Hvis du ønsker en emhætte med recirkulation, kan du vurdere, hvilken sugestyrke din indbygningsemhætte skal besidde ved at regne rumfanget af dit køkken ud (længde x bredde x højde) og gange med 10. Dette skal du gøre, fordi en emhætte ideelt set skal kunne udskifte luften i dit køkken minimum 10 gange i timen. Dette regnestykke vil sikre dig at luften kan recirkuleres, og at du får en emhætte, der matcher dit behov for udsugning.

 

Emhættens støjniveau
En indbygningsemhættes støjniveau har en stor indflydelse på, hvor glad du kommer til at blive for din emhætte. Det er nemlig meget forstyrrende at have en emhætte, der har et meget højt støjniveau. En indbygningsemhætte hos Koekken24.dk kan have et støjniveau som ligger på kun 50 DB. Til sammenligning vil en almindelig samtale mellem 2 mennesker have et støjniveau på 50 DB.

Energiklasse
En anden faktor du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig en indbygningsemhætte, er emhættens energiklassen. Der er stor forskel på, om du vælger en indbygningsemhætte i energiklassen D eller . Selvom en emhætte der er anmærket med har en dyrere engangspris end emhætter i andre klasser, giver det ikke et retvisende billede af, hvilken emhætte der er dyrest på sigt. De miljømæssige indbygningsemhætter forbruger mindre energi, og er derfor væsentligt billigere i drift. Det kan derfor godt betale sig at investere i en indbygningsemhætte i en høj energiklasse, både økonomisk og miljømæssigt.

Emhættens størrelse
Et andet parameter du skal have for øje, når du skal udvælge din emhætte, er størrelsen på den. En indbygningsemhættes størrelse er vigtigt, da du skal sikre dig, at den vil passe ind i dine nuværende køkkenelementer. Men størrelsen har også en stor betydning for udsugningseffekten på din indbygningsemhætte. Jo bredere din emhætte er, desto bedre vil den også kunne suge fedtpartiklerne og madosen.


Intern og ekstern motor
Når man er på jagt efter den ideelle indbygningsemhætte, vil man højst sandsynligt have stødt på begreberne intern og ekstern motor. Den største forskel mellem de to motorer er, at en emhætte med en intern motor er indbygget i selve emhætten og hvis emhætten har en ekstern motor, vil denne motor være monteret andre steder end selve emhætten.

 

Typisk vil den eksterne motor være placeret på loftet, taget eller ved en udvendig mur. Fordelen ved en ekstern motor er, at udsugningskapaciteten ofte vil være højere end ved en intern motor. Desuden vil lydniveauet også være en del lavere, da støjen er fjernet fra køkkenstationen.

Hvordan renser man en indbygningsemhætte?
Man kommer ikke udenom, at man en gang i mellem skal rense filteret på sin emhætte. Ideelt set bør man rense sin emhætte 1 gang hver 3. måned for at sikre sig, at den altid er vedligeholdt og præsentabel. Du renser din emhætte ved at tage filteret ned og fylde en balje med opvaskemiddel og kogende vand. Du tager derefter dit filter ned i baljen, og lader det stå en halv times tid. Herefter skrubber du filteret med en opvaskebørste, så de gamle fedtrester fjernes. Fyld endnu engang en balje med kogende vand og opvaskemiddel, og lad filteret stå i en halv time. Gentag processen indtil dit filter er helt rent og nydeligt. Slutteligt kan du tørre filteret af med et viskestykke, og sætte det på plads.


Find din indbygningsemhætte hos Koekken24
Hos Koekken24.dk har vi et stort udvalg af indbygningsemhætter som er bedst i test hos forbrugerne. Vi har både indbygningsemhætter, der er fastmonteret, indbygningsemhætter med udtræk og indbygningsemhætter til underbygning, og vi er derfor sikre på, at vi har en indbygningsemhætte, som matcher det, du søger.

Hvis vi på nogen måde kan være behjælpelige i din jagt på en indbygningsemhætte eller en anden emhætte, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonen 70 22 66 90, hvor vores professionelle rådgivere vil gøre deres bedste for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette indbygningsemhætte.

Hvornår kan jeg modtage min indbygningsemhætte?
Når du har foretaget et køb hos Koekken24.dk, vil du allerede i løbet af 1-2 hverdage kunne have ordren på din leveringsadresse. Hvis du fortryder dit køb eller ønsker at bytte din vare til en anden model, skal du kontakte os indenfor 14 dage, hvor vi vil sende dig en returformular, som du bedes vedlægge varen, når du sender retur.

Læs mere
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

1
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

1