0 vare(r)
i varekurv

Bord

Du er her:

Bordemhætter

Hos Køkken24.dk kan du finde de bedste bordemhætter til en billig pris. Du kan spare op mod 70% på det populære mærke Elica, der er kendt for at levere høj kvalitet og støjsvage bordemhætter. Du kan finde bordemhætter med forskellige funktioner, og i forskellige designs, der vil sikre det helt rigtige produkt til dig, der gerne vil have et billigt produkt, der passer ind i dit køkken, og i en kompromisløs kvalitet. Så gå på opdagelse, og find din næste bordemhætte hos Køkken24.dk.

 

Hvordan virker en bordemhætte?

En bordemhætte er en integreret løsning i dit køkken, hvor emhætten er placeret i selve bordpladen, i stedet for at hænge eller være monteret over dit komfur. Det er en populær løsning i flere moderne køkkener, da det er en diskret løsning, der ud over at være funktionel, også fremstår som en utroligt flot løsning.

Bordemfang fungerer på den måde, at mados og damp i stedet for at stige til vejrs, vil blive fanget af en emhætte, der effektivt vil trække fedt- og vanddampe ned. Det foregår igennem en effektiv motor, der sørger for, i rene træk uden turbulens, at opnå en sugeevne, der gør at dampe fra både pander og gryder ryger ned i emhætten.

Ved en bordemhætte vil du få en mindre overflade, hvilket også vil sige at kraften vil være større for at have den tiltænkte funktion. Sugningen vil dog være centreret, hvilket vil sige, at der vil blive anvendt mindre volumen end traditionelle emhætter, der skal dække et større område for at virke.

Ved større gryder skal du heller ikke tænke på, om et bordemfang vil kunne opnå en tilpas sugeevne til at håndtere højden. Du får en sugeevne, der er specielt lavet til at suge med den nødvendige kraft, og dermed sikre et tilfredsstillende resultat uanset størrelsen på din gryde.Fordele ved en bordemhætte

Vi vil kunne finde flere fordele ved at anvende bordemfang frem for traditionelle emhætter. Ud over en markant designmæssig forskel, vil du hurtigt finde ud af, at der også er en praktisk forskel på at have en bordemhætte frem for den traditionelle løsning.

Den første fordel vi vil fremhæve, er at du vil kunne opnå en støjsvag løsning. Det sker i forhold til udformningen af ventilatoren, der tillader mindre larm. Uanset hvilken løsning du vælger, vil en ventilator altid skal en vis mængde larm, uanset hvor motoren er placeret. Støjen fra en bordemhætte vil også reduceres, da støjen bliver dannet i mavehøjde, i stedet for en traditionel emhætte, der suger i hovedhøjde.

En anden fordel er, at en bordemhætte er nem at rengøre. Da det er en integreret del ved dine kogeplader, vil overfladen også være nemmere at rengøre. Du slipper for at bøje dig ind under en traditionel emhætte for at tjekke om der er rent, og for at tage et filter af for at rense det. Du får en løsning i mavehøjde, hvilket tillader, at du kan se når der er beskidt, og dermed gøre nemt rent, imens du også rengør dine kogeplader. Det betyder helt konkret, at du får rengjort din bordemhætte oftere end en almindelig emhætte.

Den sidste fordel vi vil belyse, er den designmæssige fordel. I et bordemfang vil du kunne se frem til en fuldkommen integreret løsning, hvor du undgår at tage hensyn til at have en emhætte hængende, eller siddende under et skab ved dit komfur. Du får en let og elegant løsning, der vil gøre at du slipper for ligt, fedt og mados i fremtiden.En fantastisk bordemhætte fra Elica

Hos Køkken24.dk forhandler vi mange kombinationsløsninger på bordemhætter og kogezoner fra Elica. Her får du et kvalitetsmærke, der leverer bordemhætter du med garanti vil blive glad for. For at sætte fokus på en model og beskrive hvad den kan, vil vi her sætte beskrive den specifikke model, Elica Nikola Tesla HP BL/A83.

Her får du en bordemhætte, der placeret i centeret af din kogesektion, og dermed yder støtte til alle 4 kogeplader. Du får en lydsvag model, der præsterer rigtig godt når det kommer til sugeevne og energieffektivitet. Du får en emhætte, der suger luft med 5 m/s, så du kan være sikker på, at al mados og dampe vil blive opfanget.

Med denne løsning får du ikke blot en integreret emhætte, men en kombinationsløsning, hvor kogesektionen også følger med. Du får altså en integreret løsning, hvor du får en bordemhætte, der taler sammen med kogezonen, og dermed sikrer den rigtige indstilling til enhver situation.

Dertil får du også en Stop & go funktion, der kan sætte kogezonen på standby, når du forlader køkkenet, og med et klik på en knap kan tilbagevende til tidligere indstillinger, alt imens sugestyrken tilpasses automatisk.

Du får altså her en flot og integreret løsning, der vil passe perfekt ind i et moderne køkken.

Kogepladerne er på plan med bordet, med en bordemhætte placeret i midten, klar til at tage imod enhver form for uren luft der vil forekomme når du laver mad. 

Du vil kunne få bordemhætten med kogeplader til 11.998, hvor du samtidig får 5 års support hos Elica, og 3 års ekstra service, hvis du registrerer dit køb senest 3 måneder fra faktureringsdatoen.Køkken24.dk – Spar op til 70%

Hos Køkken24.dk får du Danmarks bedste priser på hvidevarer, armaturer, køkkenvaske og emhætter, af højeste kvalitet. Du får fagkompetent rådgivning, der garanterer at du igennem os kan finde det helt rigtige produkt til dig. Du kan altid finde gode tilbud og god service. På køkken24.dk.

Alle priser er inkl. dansk moms, og alle varer kommer med en 14 dages returret. På den måde sikrer du dig, at det produkt du køber hos Køkken24.dk er det helt rigtige. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse for dig.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering, reklamation, returnering eller til vores salgs- og leveringsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon: 70 22 66 90, eller på mail: [email protected].

Vi besvarer altid alle mails inden for 48 timer i hverdage.

pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

1
pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

1