0 vare(r)
i varekurv

Blanco Zenar XL 6 S-F - Silgranit i klippegrå - inkl. skærebræt af glas - planlim.

Du er her:

Vejl. pris 7.805,00 DKK

Pris:
4.398,00 DKK

Forsendelsesklar om: 3-6 hverdage

Hurtigt overblik

BLANCOs tidsløse og meget populære Zenar XL 6 silgranit serie med moderne funktioner. Meget stor kumme med stor rummelig drypbakke, 4 forborede huller til vandhane eller andet tilbehør. Passer til 60'er skab, inkl. skærebrædt der kan forskydes, excenterbetjent afløbsventil. Antibacteriel og ridsefast overflade - Bundventil 3,5" - Udskæringsmål 490x980 mm - radius 15.
SILGRANIT er BLANCOs eget kompositmateriale – en blanding af 80% granit (Quartz) og 20% farve og bindemidler, gør materialet ekstremt holdbart. Køkkenvaskene er ualmindelig robuste, den generelle godstykkelse er 10 mm., hvilket også kan mærkes på vægten. Silgranit-køkkenvaske er formstøbte, der sker ingen efterfølgende kemikaliebehandling, som eksempelvis nano-teknologisk overfladebehandling. BLANCO har videreudviklet Silgranittens kvaliteter, kalder denne nye generation PuraDur II. Resultatet er en endnu stærkere og mere modstandsdygtig køkkenvask. Overfladen på Silgranit er 100% lukket og Silgranit er ikke blot ridse- og syrefast, det er ligeledes ekstremt varme-resistent, som tåler op til 280 °C ved direkte påvirkning, farven falmer ikke i sollys, Silgranit er gennemfarvet. Materialet er ligeledes utrolig let at rengøre – og tåler blandt andet skurepulver og kalkfjerner. Det er den store an-del af granit/Quartz, der gør materialet modstandsdygtigt overfor ridser.
BLANCOs kæmpe udvalg i populære Silgranitvaske, fås i op til 10 forskellige farver, alt afhængig af model: hvid, aluminium, jasmin, sand, champagne, antracit, beton, kaffe, trøffel og klippegrå - Køkken24 har valgt kun at vise begrænset udvalg, men du kan sagtens købe hele farvepaletten - ring til os på 70 22 66 90 og tal med en af vore køkkenrådgivere, de hjælper og rådgiver dig gerne.

SÅDAN TYDER DU BETEGNELSEN PÅ KØKKENVASKE

Silgranit-køkkenvaske fås i et utal af varianter og størrelser. For lettere at kunne skelne mellem de forskellige stør-relser, har vi navngivet mange af køkkenvaskene med et efterfølgende tal, fx Metra 6. Tallet indikerer den minimale skabsbredde. Så en Metra 6 kræver en min. skabsbredde på 60 cm, en Metra 45 kræver en min. skabsbredde på 45 cm, en Metra 8 kræver en min. skabsbredde på 80 cm osv.
S I PRODUKTBETEGNELSEN - Tilføjes et 'S' i navnet på en køkkenvask, betyder det, at produktet har en afløbsbakke.F i produktbetegnelseTilføjes et 'F' i navnet på en køkkenvask, betyder det at køkkenvasken er til planlimning.
U I PRODUKTBETEGNELSEN - Tilføjes et 'U' i navnet på en køkkenvask, betyder det, at køkkenvasken er til underbygning.
BETEGNELSEN 'IF' - Betegnelsen 'IF' efter et navn på en køkkenvask betyder, at køkkenvasken både kan planlimes og ilægges. Ilægningskøkkenvaske er den mest almindelige monteringsmetode og foregår ved, at kanten af vasken spændesmod bordpladen. Det er således den ca. 2 cm brede flangekant, der holder vasken på plads. Almindelige køkkenvaske i rustfrit stål (pånær IF-køkkenvaske) er allerede monteret med tætningsliste.En populær metode, er integrering, betyder at vasken monteres, så den er i niveau med bordpladen. Der findes mange forskellige metoder til at få en vask i niveau med bordpladen, men de tre mest udbredte er: planlimning, underlimning og underbygning. Valg af bordplademateriale og vask har naturligvis betydning for, hvordan og om vasken kan integreres.

Vejl. pris7.805,00 DKK

Du sparer3.407,00 DKK

Vores pris4.398,00 DKK

Din bestilling er først bindende når vi bekræfter din ordre med en ordrebekræftelse

Køkken24: Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit i klippegrå inkl. skærebræt af glas planlim. 523910-3129

Flere billeder
  • Køkken24: Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit i klippegrå inkl. skærebræt af glas planlim. 523910-0129
  • Køkken24: Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit i klippegrå inkl. skærebræt af glas planlim. 523910-0129

Yderligere information

Produktserie Ikke tilgængelig
Varenummer 523910
Producent
Blanco
EAN
4020684687393
Underskabsbredde
60cm
Montagevariant
Planlimning
Kummedybde 19 cm
Kummeantal 1
Kummeplacering
Venstre
Excenter betjening inkl.
Ja
Overfladebetegnelse Silgranit PuraDur II
Leverandørens farvebetegnelse Grå
Tilnærmet farve
Grå
Hanehul Forboret
Forborede huller
Ja, 4 stk
Afløbstilslutning
50 mm