0 vare(r)
i varekurv

AEG induktion IQ kogezone - LCD display - Facet | 80 cm

Du er her:
Pris:
6.998,00 DKK

Forsendelsesklar om: 1-3 hverdage

Identisk med:

HK884400FG

Hurtigt overblik

Kogepladen som køkkenets highlight..

Få mere styr på din husholdnings energiforbrug, Ved at give dig fleksibilitet til at vælge mellem 10 forskellige maksimale effektforbrugsindstillinger giver denne kogesektion dig styr på hele husholdningens energiforbrug.
Vælg den præcise indstilling du har brug for med et enkelt strøg af fingeren. DirekTouch systemet giver dig omgående adgang til komfurkontrollerne.
Induktionskogesektion: Øjeblikke varmeregulering og ekstra høj sikkerhed. Med induktion får du stor energibesparelse, nem rengøring og hurtigere madtilberedning end på glaskeramiske kogesektioner.

Boosterfunktion: Ekstra hurtig opvarmning til f.eks. opkogning. Tilfører ekstra effekt til kogezonerne i højst 10 minutter.

MaxiSight™ med farvedisplay betjenes med touch, og giver en godt overblik over alle indstillinger og byder på en lang række nyttige funktioner, der gøre det mere sikkert, hurtigere og mere enkelt at tilberede maden.
DirekTouch betjening: Med glidende touchbetjenings teknologi sættes den nøjagtige indstilling med bare et tryk. Ønskes en højere eller lavere temperatur, lader du blot fingeren glide over glasset for hurtig og præcis regulering.

Stop&Go: Med Stop&Go kan du sætte alle kogeplader i en "holde-varm" tilstand. Når funktionen aktiveres på ny, vender alle plader tilbage til det kogetrin de var sat til oprindelig.
Timer med ur og minutur: Kogesektionen har en timer indbygget med urfunktioner og akustisk signal. En praktisk detalje i hverdagen.
Øko timer™: Energibesparende timer som bruger den restvarme der er i zonen. Timeren slukker zonen lidt før indstillet tid, så restvarmen udnyttes optimalt.
Optællingstimer: En omvendt timer, der indikere hvor lang tid zonen har været tændt. Kan 0-stilles til hver en tid, så optællingen starter forfra.

OptiHeat Control 3-trins restvarmeindikator: Udnyt restvarmen. Men denne 3 trins restvarme indikation: varm nok til brug, holde varm og stadig varm
Opkogningsautomatikken indstiller sig til det højeste varmetrin i et stykke tid og sænker så temperaturen til det ønskede niveau bagefter.
Akustisk signal som kan slås til og fra: Mulighed for at slå lyden fra for alle standard funktioner. Gælder dog ikke alarm og sikkerhedsfunktioner.
Automatisk sikkerhedsslukning: Din garanti for en sikker kogesektion.
Powerbooster funktionen er specelt designet til at give dig et hurtigt, intenst varme, der får dig hurtigt igang med madlavningen. Læs mere

Udnyt restvarmen og brug mindre energi: For hver varmezone kontrollerer OptiHeat mængden af restvarme der er tilbage, så du ved præcis hvor megen varme du har tilbage til optimal energiforbrug.
Børnesikring: Funktionen hindrer utilsigtet betjening af kogesektionen. Kogesektionen kan dermed ikke tændes før børnesikringen er slået fra.
Funktionslås: Når kogesektionen er tændt, sikrer funktionslåsen at der ikke kan ændres på indstillingerne.
Den automatisk gryderegistrering er din sikkerhed for, at kogezonen ikke tænder og varmer, hvis ikke der er påsat kogegrej af metal på pladen - også selvom der er valgt varmetrin.

Automatisk sikkerhedsslukning: Høj indbygget sikkerhed. Såfremt du har glemt at slukke for kogesektionen, vil pladen slukke efter en forudindstillet tid. Jo højere varmetrin, desto hurtigere slukkes kogesektionen.

Vejl. pris15.495,00 DKK

Du sparer8.497,00 DKK

Vores pris6.998,00 DKK

Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-31

Flere billeder
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01
  • Køkken24: AEG induktion IQ kogezone LCD display Facet | 80 cm HK884400FG-01

Yderligere information

Produktserie Nej
Varenummer HK884400FG
Producent
AEG
Dybde i cm 52
Bredde i cm 78
Indbygnignshøjde i cm 3
Antal kogefelter 4
Ramme Facet
Effekt i Watt 7400
Betjening Touch-slider pr. zone
Trin 12 trin
Tilnærmet farve
Sort
EAN Ikke tilgængelig