0 vare(r)
i varekurv

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk, registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På denne måde ved serveren (fx. et websted) i forbindelse ved næste besøg, hvem brugeren er. 
Der lagres ikke person henførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f. eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med log-in til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekst fil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.
Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene type kaldes "Session Cookies", "Session Cookie" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Session Cookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.
Der findes en anden type "Cookie" som kaldes "Permanent Cookie" og den gemmes som en tekst fil på din PC i ca. en måned. En "permanent Cookie" er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. 

På Køkken24.dk anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Hvordan slettes cookien fra brugerens PC?
Internet Explorer slettes cookies under menuen "Funktioner" --> "Internetindstillinger" --> "Slet cookies"

Log statistik
Log statistik bruges på Køkken24.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet der forlades mm.

På Køkken24.dk anvendes log statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn + CVR nr. for erhvervsdrivende
- adresse 
- telefonnummer 
 - e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Køkken24.dk og opbevares i 5 år (5 år er et krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores web-site, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige er: Direktøren for Køkken24.dk
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til Køkken24.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Køkken24.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Køkken24.dk via e-mail: [email protected]